Zilele Prieteniei 2014 – nu ratati evenimentul

Chiar daca s-au desfasurat pana acum editii in Cluj si Iasi, eu scriu de abia acum despre Zilele Prieteni 2014 pentru ca sincer acum mi-am adus aminte si pentru ca aproape de mine, adica in Galati se vor desfasura in perioada 9-10 august. Deci, cine nu a putut ajunge in luna iunie la Iasi sau prin Cluj, o poate face la Galati pentru a-si vedea trupele sau cantaretii preferati si bineinteles, sa bem o bere buna.

Zilele Prieteniei 2014 – nu ratati evenimentul

Cred ca o sa fie foarte multa lume care vine la Galati. Daca e sa ne gandim, in perioada in care se desfasoara Zilele Prieteni, adica 9-10 august, lumea a terminat si bacalaureatul si cu evaluarea nationala dar si studentii au pus capat sesiunii, deci cu siguranta Galatiul va primi multa lume si cred ca show-ul care se va face va fi unul incendiar, cu mii de fani cata sa cante cele mai tari hituri ale artistilor preferati. De asemenea, Zilele Prieteniei vor poposi si la Brasov in perioada 2-3 august. Cred ca si acolo va fi frumos, avand in vedere ca e si zona turistica ar merge o vacanta de cateva zile pe la munte. O sa ma gandesc la asta, desi e putin cam din scurt.

Zilele Prieteniei 2014

Daca totusi doriti sa asteptati putin, in perioada 15-16 august se va organiza si un concert la Constanta, aproape de mare, deci cu siguranta aici va fi cel mai plin si probabil cea mai frumoasa atmosfera. Nu trebuie ratata aceasta ocazie, mai ales daca vreti sa auziti live trupe precum Parazitii, Vunk, Suie Paparude, sa beti o bere buna cu prietenii si sa va distrati. Zilele Prieteniei 2014 este un eveniment foarte tare si cred ca anul acesta voi participa si eu, pentru ca am auzit ca anul trecut a fost foarte fain. Daca nu ajung la Constanta pe 15-16, sigur ma duc la Galati pentru ca este mai aproape de casa.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.