Vrei sa te apuci de videochat?

In ultimul timp toata lumea vorbeste despre joburile in cadrul unui studio de videochat, si pe buna dreptate. Sunt la foarte mare cautare, sunt foarte bine platite si sunt flexibile. V-am mai scris pana acum parerea mea despre aceasta meserie dar am sa o fac si acum pentru cei care inca nu au citit acele articole. Consider ca nu mai suntem in perioada comunista in care nu aveai voie la televizor sau cand lumea era extrem de sceptica si foarte legata de diverse traditii si obiceiuri. In zilele de astazi putem sa spunem ca lumea este mult mai “open-minded” si un astfel de job, in cadrul unui studio de videochat, este doar un job normal.

Vrei sa te apuci de videochat?

Pana la urma si acolo te duci sa muncesti. Joburile sunt diferite, ca si persoanele, de aceea un inginer constructor nu poate fi si un doctor, pentru ca daca te concentrezi pe un anumit lucru si vrei sa fii bun la el, nu te mai intereseaza de altele, ceea ce mi se pare normal. Voi ce preferati, sa munciti mult si sa ajungeti foarte buni, printre cei mai buni la un lucru sau sa fiti mediocrii in 2-3 lucruri? Eu sincer prefer la orice ora din zi si din noapte prima varianta. Un job in cadrul unui salon de videochat este un job fain pentru fete. De ce? Programul este flexibil si se muleaza dupa orarul tau. Poate esti studenta, ai ore dimineata si ai nevoie de bani. Nu e nici o problema, poti lucra dupa-amiaza sau seara.

Videochat

Salariul este extrem de bun, fiind luni in care puteti castiga si peste 1000 de euro. Pana la urma salariul vostru poate fii direct proportional cu munca pe care o depuneti. Cu cat va faceti mai placuta in fata camerei, cu atat o sa aveti mai multi clieti multumiti, care vor reveni la dumneavoastra si vor plati de fiecare data, poate cateodata mai mult decat de obicei. Exista foarte multe fete video chat bune, dar asta nu inseamna ca piata este supra saturata sau ca nu este loc si pentru tine. Daca muncesti destul de mult poti sa le ajungi din urma pe fetele care fac aceasta meserie de ani buni si sunt sigur ca asta vrei si tu. Pentru aceasta meserie trebuie sa fii o fire deschisa si vorbareata, sa nu fi timida si in general sa stii cum sa vorbesti cu oamenii, cum sa te faci placuta altora. Nu pare un job greu, dar nici unul usor. In schimb experienta se castiga cu timpul si toti incepem de jos.

Un comentariu
  1. July 10, 2018

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.