Hrana caini – ce mancare cumparam

Sa ai un caine este o responsabilitate enorma. Nu am avut pana acum niciodata un animal de companie al meu, dar am avut grija cateva zile de catelul unui prieten cat a fost acesta plecat. Sincer sa fiu, nu ma asptetam sa fie asa greu. Pana in acel moment imi tot bateam parintii la cap sa imi cumpere si mie un catel cu care sa ma joc, exact cum avea colegul meu. Atunci cand i-am rugat sa il luam pe acela macar cateva zile cat era prietenul meu plecat cred ca s-au gandit ca ar fi o lectie foarte buna pentru mine, si chiar a fost.

Hrana caini – ce mancare cumparam

Dupa cum v-am spus, nu ma asteptam sa fie chiar atat de greu. Eu vedeam doar partea roz a lucrurilor, si sincer sa fiu chiar a fost partea mai usoara din tot acest proces. Eu a trebuie doar sa ma asigur ca are de mancare si sa aiba apa, sa il plimb putin si sa ma asigur ca nu pateste nimic. Totul bine si frumos, dar niciodata nu am prevazut ca va trebui sa strang dupa el, atat in casa cat si afara, pentru ca in viziunea lui lumea e o toaleta imensa. Si asta nici macar nu a fost partea cea mai grea.

Adevarul este ca e destul de greu sa ai grija de un caine, sa stii ce mancare ii place, sa te asiguri mereu ca are provizii si toate cele. Norocul meu a fost ca prietenul meu a facut aprovizionarea de pe Petsmag.ro, un site foarte bun unde o sa gasiti diverse produse pentru animalele dumneavoastra. El a comandat in acest caz mancare pentru catelul sau, si nu orice tip de graunte, se pare ca are un anumit tip pe care il agreeaza, in timp ce de restul nici mcar nu se atinge.

Royal Canin

Hrana caini – PetsMag

Dupa cum va spuneam, asta nu a fost cea mai grea treaba, pentru ca animalutul era deja al cuiva, deci am trecut peste cativa pasi. Daca va ganditi sa va cumparati un pui, trebuie sa stiti ca exista si mai multe responsabilitati. Spre exemplu, mersul frecvent la veterinar, facut de injectii si toate cele trebuincioase pentru a stii ca nu se imbolnaveste. Si, inevitabil, o sa se intample si lucruri mai putin bune cu acesta si tot va trebui sa va duceti la veterinar pentru un alt consult.

Un alt lucru pe care va trebui sa il aveti in vedere daca vreti sa va cumparati un catel pui este faptul ca acesta trebuie dresat, un lucru destul de greu. Bineinteles, exista destul de multe locatii unde profesori adevarait va ajuta sa va dresati catelul. Lucrati impreuna iar dupa cateva cursuri animalutul va raspunde la anumite comenzi si o sa va asculte. O puteti face si voi singuri, dar progresul va fi mult mai lent.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.